Ventilation i Piteå

Hem / Ventilation

ventilation

För ett bättre inomhusklimat

Vi på Wixners är med hela vägen, från tillverkningen av ventilationskanaler till installation och service av ventilationsanläggningarna. Vår breda kompetens gör att vi kan leverera flexibla lösningar för ett bättre inomhusklimat i både bostäder och på arbetsplatser. Vi är med längs hela resan, från projektering till färdig och injusterad anläggning, vilket gör oss till en trygg partner som ni kan lita på.

När vi genomför arbeten strävar vi alltid efter att vara kommunikativa, så att du som kund kan planera ditt liv eller din verksamhet kring projektet. Målet är alltid en energieffektiv helhetslösning när vi installerar eller genomför service för ventilationsanläggningar. 

Varje projekt är helt individuellt, och vi tar alltid hänsyn till de unika förutsättningarna när vi planerar och genomför arbeten. Vi gör allt från mindre projekt i privata bostäder till större ventilationslösningar för äldreboenden, skolor, kontorslokaler och mer därtill.

Wixners har nöjda kunder sen 1953, då vi drog igång verksamheten, och vi har därför med oss gedigen erfarenhet och finslipad expertis från hundratals projekt genom åren.